25/02/2024

Comencem?

portada Els meus serveis web

Com us deia en la pàgina inicial dels Orígens, els meus serveis de formació especialitzada en terminologia mèdica catalana poden solucionar els vostres problemes comunicatius o de documentació corporativa en l’àmbit hospitalari.

 

La part principal d’aquests problemes es resolen amb formació.

Per aixó:

  • Tant si sou responsables del Departament de Formació o del de Recursos Humans en àmbits sanitaris que voleu oferir formació de qualitat, pràctica i efectiva al personal a càrrec vostre,
  • Com si sou professionals mèdics formats en castellà, amb les consegüents inseguretats terminològiques en català,
  • O bé alumnes que entreu en carreres de ciències de la salut i que comenceu a comprovar que el llenguatge de l’anatomia, la fisiologia, la fisiopatologia, la bioquímica… està encriptat.

Us recomano que aneu a les pàgines dels cursos: en línia o presencials i comproveu quin s’adequa a les vostres necessitats.

Una altra branca dels meus serveis de formació especialitzada en terminologia mèdica catalana que us pot oferir solucions de valor afegit és la relacionada amb l’adequació de la documentació específica de l’àmbit hospitalari, com ara: consentiments informats, formularis, articles científics, notes de premsa, comunicats als usuaris…) al nivell comunicatiu del destinatari d’aquests escrits: especialistes o usuaris de la salut. En podem parlar a Contacta amb mi.

Lídia Vàzquez, des de 2013 a, www.terminologiamedica.cat