04/12/2023

El curs en línia de terminologia mèdica catalana ja rutlla!

I ha començat amb empenta!avancem

 

Tenint en compte que és el curs en línia de terminologia mèdica catalana més nou i l’únic totalment pensat i executat per a aquesta terminologia mèdica catalana, tenia clar que redactaria aquest post per posar-me en contacte amb tots vosaltres, però no pensava que seria tan aviat.

 

M’agradaria compartir, doncs, els comentaris sorgits dels primers alumnes.

 

Com que el curs té un recorregut màxim de 15 setmanes, encara és d’hora per fer la valoració global ja que cap d’ells no ha arribat al final, però sí que són rellevants les opinions que he rebut:
  • Un contingut molt pràctic
  • Un bon mètode progressiu per anar assimilant els coneixement
  • Una part teòrica justa i suficient, sense complicacions terminològiques
  • Un gran nombre d’exercicis, que no espanta perquè a mesura que els fas, integres i fixes amb facilitat tant termes com conceptes
  • Una excel·lent relació qualitat-preu
  • Una bona plataforma de comunicació amb la tutora SocialMedia

Tant si esteu pensat de seguir el curs en línia de TERMINOLOGIA MÈDICA CATALANA de manera individual (estudiants, personal de petits centres de salut…) com si sou responsables de Recursos humans en grans hospitals (de personal mèdic i infermer o de personal administratiu), el curs en línia de terminologia mèdica català és una eina eficaç:

  • El personal mèdic i infermer pot anar més ràpid en el recorregut del curs, atès que els conceptes mèdics ja els domina, però compte! us endureu sorpreses a l’hora de fer els exercici, és a dir, a l’hora d’escriure els termes mèdics correctament en català.
  • El personal administratiu (Admissions, Registre…) no patiu, el recorregut complet està pensat perquè en 15 setmanes també pugueu assimilar els conceptes, ja que els fitxers gràfics us hi ajudaran.

Així doncs, ànims i endavant! Aprofiteu per millorar les vostres tasques professionals utilitzant la terminologia mèdica catalana.

 

Si encara esteu dubtant, contacteu amb mi i us regalaré una clau bàsica per a la formació d’adjectius mèdics en català, punt clau i diferenciador del adjectius mèdics en castellà

 

Podeu fer la inscripció al curs en línia de terminologia mèdica catalana aquí!

 La plataforma Moodle està suportada pel meu web de seguretat alimentària: no us heu equivocat, és tot correcte.

meta

Ja tinc ganes de conèixer els resultats i la impressió global dels primers alumes inscrits!

 

Gràcies a totes les persones que heu començat a compartir amb mi aquesta aventura, tant d’hospitals com individualment.

 

Speak Your Mind

*

Lídia Vàzquez, des de 2013 a, www.terminologiamedica.cat